lauantai 3. elokuuta 2013

Rompetta ja toiveita.

Tännään on Loimaalla kesän isoin tapahtuma käynnisä, Rompepäivät. Eli siis perinteinen rompetori moponosinens ja Arabian kuppeinens. On tän kokoselle pikkukaupungille aika iso tapahtuma, ja tuntuu vaan laajenevan vuasi vuadelta. Rompetorin lisäks Loimaan erilaiset kauppiaat ja yrittäjät on aktivoitunu pitämään kaikkee oheistoimintaa. On erilaisia alekojuja ja outlettia. Mua ei niin ne ylihintaset pappatunturin raadot ja jälkiruakakulhot kiinnosta, mut noi oheisjutut on kivoja. Lastenvaatetta, kenkää ja tiäs mitä.

Loimaalle avattiin reilu vuasi sitten yks kiva putiikki, Kuulto shop nimeltäns. Se on kyl mulle paha paikka, niin paljo kaikkee kivvaa. Pahin on ehkä Marimekko ja (voitteks kuvitella, Loimaalla...) Minna Parikka. Ne on sellasia popoja mihin yleensä ei varraa oo, mut nyt oli lehdesä mainos, misä kerrottiin et Rompepäivien outletti olis, ja mm. sitä Parikkaa hyvillä aleilla. Noh, mää olin tiätysti sulovileeninä kärppänä paikalla, heti aamukasilta. Heh. Ja löytyhän siältä yks pari. Mun vanhat mustat ballerinani on tehny kualemaa tän kesän, monta vuatta uskollisesti palvellu. Mut nyt on niin paljo reikää siälä ja täälä et olis aika uuden parin. Normaalisti en edes harkittis Parikan ballerinoja, mut nyt.. Noh, ostin ku halvalla sain.

Vanhat uskolliset. Aikoinaan kirpasi hankkia,
mut on nää hyvin palvellu.

Ja ny, say hello to bugs bunny! :D

Kauppiaitten outletti- torilta löysin Filmtownin poistoleffoja kans. Ellastiselle pari piirrettyä ja Miähellekki jottain. Noh, katottiin sit Pikku-H:n nukkuesa Aladdin. Ihana nostalgiatrippi lapsuuteen. Ossaan viäläki "Kaveria parempaa"  sanat ulkoo. :D Tästä voi fiilistellä. Noh leffan innottamina ruvettiin puhumaan toiveista, mitä toivois jos olis kolme toivetta. Ite toivoin jottain niinki kaunista ku terveyttä itelle ja läheisille, turvallista maailmaa lapsille ja, krhm, loppumatonta rahahannaa. Tuli Ellastisen vuaro; "Samanlaiset silmät kuin sillä jalattomalla kaunottarella, lisää vauvoja ja perhettä ja säkillisen kultakolikoita."  Joku on vissiin kattonu vähä Muumeja, vähänkö liikkis. :)

2 kommenttia:

  1. Mää toivoisin varmaan ittelleni muumipeikon joka ihailis mun silmiä samalla tavalla ko niitä jalattoman kaunottaren silmiä. Toka toive olis varmaan se, että haluan vaihtaa muumipeikon miäheks.
    Määki kävin rompetorilla. En nähny muita tuttuja ko Tiitolan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, tiäsit siis heti mistä jaksosta oli kyse. :D
      Ja hei, määki näin Tiitolan. Ja vaan kaks serkkua. Ja äitin. Yllättävän vähän tuttuja siis, ku koko Loimaa kuitenki samasa paikasa.

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!