keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Eniten viluttaa kaikki!

Huanosti nukuttu yä, mukulat sohlaa ja huutaa, toinen kiukuttellee ja toinen ei syä. Miäs viättää kesälommaans pellolla. Potkasin varpaani saarekkeen kulmaan, kynsi lohkes. Viilsin perunankuarimaveittellä sormeen. Unohdin ostoslistan kottiin ja pualet ostettavista asioista hyllyyn. Nyt ei auta edes se, mikä viimeks. Noh, tällä kertaa ei sentään lihamureke syttyny tulleen.. Niinki on joskus käyny.

Muistin et pakastimesa on jätskipaketti. Ah, kiukkuun mättäminen on parasta. Siispä suaraan purkista isolla lusikalla, oikeen jenkkityyliin. Kyl pual pakettia helpottaa, ai että. Kunnes jään tutkailemmaan purkkia. Ei hylaa, tana sentään. Nyt sattuu maha. Hyvä päätös mahtavalle päivälle! Peitto korviin, sano.

(Toim. huam. Viluttaa on Ellastisen lanseeraama termi. Kuuli kerran ku kummitäti puhu rumasti puhelimesa, hih. Nyt pitäs varmaan laittaa villasukat jalkaan. "Silloin lakkaa viluttamasta.")

4 kommenttia:

  1. Viluttaa! Mahtava termi, kiitos E! Mä otan ton käyttööni, se kuulostaa sopivasti pahalta jotta sen voi karjaista ilmoille aina silloin kun... no niin, oikeesti viluttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinas jatkua vilutus tännäänki viälä, ku E jatko eilen hyvin alkanutta "kaikki on tyhmää, ääää"- huutoo koko uhmaikäns voimalla. Mut onneks se ei kuitenka sit kauheen pitkään jatkunukka. Phuuh.
      Mut hei, helpostihan siittä tunteesta erroon pääsee. Sukat, tai vaihtoehtosesti paita, vaan ylle. :D

      Poista
  2. Hehee ihana postaus! Jo otsikko sai ainakin mut hymyilemään! :)
    Toivottavasti viikonloppu sujuu paremmin!
    <3. Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, kiitos. :)
      Ja ei ennää viluta ollenka niin paljoo, kiva retkipäivä takana.

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!