lauantai 10. elokuuta 2013

Löytöjä alesta ja vintiltä.

Aikasemmin jo tääläki päivittelin aleja, ja mitä kaikkee kivvaa sitä voiska ostaa. Yllättävän pitkään sain sinniteltyä (eihän yksiä kenkiä ny lasketa...), mut lopulta oli pakko antautua Metsolan alejen edesä. Ellastisen edellinen jumpsuitti alkaa olla jo vähä kinkeli, ja oon Metsolalta sellasta sydänversioo himoinnu. Aina aika ajoin oon melkein jo klikannu sen ostoskorriin, mut en sit kuitenka. Ja onneks en oo. Nyt sain sen vaan vähä yli parillakympillä. Jee. Jos olisin ollu hätäpöksy, ni kymppi olis menny enemmän. Ku Ellastinen kelpuutti viälä värin, ni olihan se tilattava. Miäs kysy Ellastiselta et miks puet pyjaman aamulla, ku se puki tän ekkaa kertaa. Mut kattokaa ny kuin hauska!

Kasvunvarraa on, mut sehän on vaan hyvä.

Toisen kivan löydön tein ihan vaan mein vintiltä. Siälä on kaikenlaista tavaraa, hyädyllistä ja vähemmän hyädyllistä, lähinnä Miähen ja sen sisarusten jäljiltä. Pikku-H ku on alkanu liikkumaan ja touhuumaan koko ajan enemmän, ni mukuloille tuppaa tulleen jo riitaa leluista. Yks suurin kinastelun kohde on keinuheppa, eli "ahhahhaa" Pikku-H:n miälestä. Muistin sit et vintillähän on Miähen lapsuudesta yks. Ja sehän oli siis oikee klassikko, punanen Jukka-keinuheppa. Vähä harmittaa kuin kaltoin sitä on kohdeltu, on vähä rikki ja liimattu tarroja täyteen. Sais siittä varmaan ihan nätin, jos vaan ossais ja viittis. Mut ei oo noi DIY- ja tuunausprojektit mua varten. Saa siis kelvata tommosena. Ainoo juttu tosa keinuhepasa on, et ei se kyl vähentäny yhtään niitä riitoja. Nyt ne mukulat sit haluaa molemmat keinua sillä, toinen nököttää ihan käyttämättömänä olkkarin nurkasa. Ikinä ei näköjään oo hyvä. :D

On se näppärää et molemmilla on oma lelu. 


7 kommenttia:

  1. No turkanen, panit sit melkein mut tillaaman kans mukuloille jumpsuitit. Mun on pitäny tehrä niille semmoset, mut ko saa kankaan hinnalla valmiin puvun, ni ei oo mittään järkee tehrä itte. Tairan hautoo ajatusta yän yli.

    Toi punanen heppa on niin tutun näkönen, että mahrankohan muistaa sen. Siis just ton kyseisen kiikun. En nyt saa päähäni, että misä muusa huushollisa tommonen olis ollu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää kans viäläki miätin et tarviskohan pikku-H kans... Ja olihan siälä vaikka mitä muutaki. Heikko on piäni ihminen. :D
      Hehe, oot kuitenki juur sää liimaillu niitä tarroja mukuloitten tätin kans aikoinans.. :)

      Poista
    2. No juu, kiinni jäin! Mää ne sun kammoomat tarrat liimasin. :-D
      Tilattiin nyt sit Kääkän kans Metsolasta vaatetta. Mun piti pari kertaa kysellä, että tilataanks tosiaan. Hirvitti ostaa uutta ko oon tottunu kirppiksiin.

      Tohon seuraavaan postaukseen viitaten; kiva päivä teillä ollu. Tarskos mun ja miähenki? Erellinen yritys kahrenkeskisestä illasta pääty siihen että ryypättiin miähen kavereitten kans...

      Poista
    3. Haha, ohjaan ihmisiä pahoille teille. :D

      Ja kannattaa kokkeilla. Esimerkiks juur tällanen maanantai-ilta on aika kätevä. Ei ainaka mee ryyppäämiseks niin helposti. Heh.

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!