maanantai 12. elokuuta 2013

Varastettu vapaailta.

Miäs osti taannoin kaverin vanavedesä Harrikan. Mun ehtona mokomalle oli, et takapenkki pittää olla. Viälä en oo kyytiin kerenny, mut tännään piti mennä. Mukuloille oli varattu mummulasta hoitopaikka iltapäivästä etteenpäin, suuntana meillä piti olla  joku kiva merenrantakaupunki. Mut ilmojen haltija päättiki olla eri miältä.

¨
Ku tää oli parasta mitä ilmojen pualesta oli tarjolla, mukavuudenhalu voitti ja kulkupeli vaihtuki autoon. Pitihän se sovittu mummulaoptio kuitenki käyttää. Määränpääks valikoitu Naantali, se ku on riittävän lähellä ja kiva kesäkaupunki. Pualesa välisä matkaa alko tiätty paistaa aurinko ja se paistoki sit koko loppureissun. Vähä harmitti oma jänishousuilu, olis pitäny pyärällä lähtee vaan. Vinkkejä ruakapaikaks anto armas naantalilainen kaveri, eli tiä tuli viämään Trapin pihaan.


Sulonen miljöö ja ruakaki oli hyvvää. Vaikka Miäs valkkaski väärin, se ku ei viäläkä muista et sen ei kannata ottaa nautaa/härkää ravintolasa. Pettyy aina, ku on mettästysharrastuksens takia tottunu riistan makkuun. Ite otin karitsan paahtopaistia, ihanan pehmosta ja tosi hyvvää. Lautasella oli jos jonkunnäköstä sorttia ja jalat taskusa sai kiäriä ulos.


Olin kyl muutenki niin fiiliksesä siälä. Piäniä sulosia puutaloja ja merenrantaa. Voiks olla nätimpää. Miäs sai kyllästymisseen asti kuulla mun "Voi vitsit, kato ny!"- huakailuja, rupes jo itteeki huvittaan. Kauheen kiva ilta oli, mukavia tällaset muutamanki tunnin parisuhdeiltamat. :)


Ja ku kerran Naantalisa käytiin, ni pitihän sitä ny mukuloille muumituliaisia viädä. Oli kiva hakkee ne mummulasta, ku molemmat (mukulat ja isovanhemmat siis) oli niin hyvällä tuulella. Iltapalatki oli jo syätetty, ni mikäs sen helpompaa ku kiikuttaa vaan kottiin nukkumaan. "Äiti, meillä oli kyllä ihan todella kivaa mummulassa. Saatiin marjapiirakkaakin. Ja pompittiin."  Pikku-H sai kans paljo ihailua osaksens, ku pääsi esittelleen uusia taitojans. Tuli kuulemma mummula käveltyä nurkasta nurkkaan, ja hianosti. Kivvaa ku kaikilla oli kivvaa. 




2 kommenttia:

  1. Jee, kiva että pääsitte Trapin pihalle! Vaiks harmi ettei siippa saanut mieleistänsä sapuskaa. Naantali on ihana, erityisesti näin kesällä. Talvella täällä on ankeaa ja hiljaista, mutta kesäisin täällä kantsiikin käydä nauttimassa parhaista paloista. Mukavan kuuloinen vapaailta muuteski, ens kerralla sillä harrikalla sit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyl ihana. Mut sitä määki itelleni vakuuttelin et talvella on kylmä merituuli ja tylsää. Ihan varmasti. :D
      Ja onneks kaikki muu lautasella kuulemma oli hyvvää. Se on vaan kauheen liharonkeli, niinku määki. Lehmä tuntuu niin kauheen mauttomalta peuraan ja hirveen verrattuna. Ollaan totuttu liian hyvvään. :D

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!