maanantai 1. heinäkuuta 2013

Naimisia, sanois Ellastinen.

Niinku eilen sanoin, ni tännään olis tarkotus viälä vähä fiilistellä lauantaisia häitä. Rakkaan ystävän (jo yli kahdenkymmenen vuaden takkaa, aikamoista!) häät oli siis kysseessä, taattua liikutusta oli ilmoilla koko päivän. Tiivistetysti päivästä vois sannoo, et oli ihan mahtavaa. Hääpari oli uppee, ilmat hianot, hyvvää ruakaa, musiikki ja tunnelma kaikin pualin kohdallaans, laulua, tanssia ja naurua. Ja tiätty paljon rakkaita ystäviä. Voiskos sitä kauheesti mukavammin lauantaitans ennää viättää? Ei mun miälestä ainaka. Yritin kauheesti räpsiä kuvia, kattotaan josko jostain niistä edes jottain illoo olis. Ja samalla voin puhua kahden loistavan kädentaitajan pualesta. :)

Siinä ne mennee. Jo rouvana ja herrana. Vähänkö hiano auto!

Mun mekon peräpuali. Taitava sukulainen teki, mittatilauksena ihan mun toiveitten mukkaan. Kannattaa laittaa korvan taakse sellanen ku Ihanna design. Varmana uniikkia, ammattitaidolla.



Paparazzausta. Oli ne söpöjä.

Hääkimppu. Tekijänä Helmivillakko, ääreistaitava floristiystäväni. Tampereen seudulla vaikuttaville varsinki, kannattaa tutustua. Mun tualta lukulistasta näkkyy sen blogiki. Suasittelen tutustummaan.

Loppuyän sumusia tunnelmia. Tanssittua tuli jalat kippeeks. 



En tiä kuin monta kertaa tätä voi jankuttaa, mutta oon vaan niin tunnelmisa viäläki. Ja neljän viikon päästä vuarosa seuraava ystävä. Parhautta tällaset!

4 kommenttia:

  1. Onpa kaunis mekko! Ja häät, voi häät. Ne on sitte ihania bileitä, varsinkin jos hääpari sattuu olemaan itselle läheinen. Mä en kestä että omasta lähipiiristä valtaosa on jo naimisissa ja loppujen häitä saadaan varmaan odottaa lopun ikämme. Itse vois ottaa vaikka jonkun revanssin, ihan tuon saman miehen kanssa vaikka ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jostain kumman syystä oon sammaa miäältä. :D
      Ja häät, niissä vaan on jottain. Pakko oli näitten bileitten jälkeen kattoo läpi taas omiaki hääkuvia, ja tunnelmoida tippa linssisä. Mut tätä hauskuutta luvasa viä kahdesti tänä kesänä. Whii!
      Ja hei, eiks teillä oo ne isot bileet viä pitämäti? Voitte ottaa viä revanssin joskus. :D

      Poista
    2. No ois ne, mutta tunnumitääntulevanniistäkään... *jupinaa, mutinaa* Ehkä sitten kymmenvuotishääpäivän kunniaks! ;)

      Poista
    3. Noo se teille anteeks suatakoon. On vissiin kuitenki ollu muutaki tekemistä teillä viimeaikoina. :)

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!