sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Vinkki kesäpuuhasteluks.

Viätettiin viikolla mukuloitten kans vähä lommaa, ku Miäs joutu viälä olleen toimistosa huhkimasa. Oltiin eka siälä Kustavisa, mistä matka jatku siskon tykö Turkuun. Mulla oli iltapäivällä viimesimmän tatuoinnin korjailuaika, mut päivällä ajateltiin tehdä jottain kivvaa.

Sisko muisti Seikkailupuiston olemassaolon, ja onneks muisti. En oo käsittäny kuin hauska paikka se on. Järjettömän laaja kompleksi täynnä erilaisia leikkipuistovimpaimia ja muuta. Ja mikä hauskinta, se oli melkein kokonaan ilmasta. Ainoo kulunki mikä meille tuli, oli kahden euron pomppulinna ja välipalajätskit. Ei paha. Mukulat viihty hyvin, paljo oli puuhasteltavaa. Päivä oli aika kuuma, ni ei ne siälä kauaa jaksanu riahua. Mut tykkäsivät kumpiki. Paikka sopi tollasille piänemmille, ne ku ei ossaa kaivata viälä mittään huvipuistotason kiaputtimia. Liikennepuiston pualella ei käyty ollenka, se olis jottain kai maksanukki. Mut siis se ilmanen leikkipuisto riitti pikkulikoille mainiosti. Kannattaa käydä, ainaki mein 1- ja 3-vuatiaat tykkäs. :)

"Minun mielestä kivointa oli kaikki. Ja tietysti mangomeloni- jäätelö."  Nih,

Ps. Eilen oltiin taas häätunnelmisa. Nyt väsyttää ja jalat on kippeet kaikesta tanssaamisesta. Kuvia tullee siskon kamerasta joskus. Palaan siis niihin myähemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa rohkeesti!