torstai 4. heinäkuuta 2013

Huh hellettä ja muita sääfraaseja.

Mitä tehdä jos kuapus alkaa näyttää tältä?

Pikku-H on saanu pusalaisen hikipässin geenit. Raukka.
Sillon pittää marssia paikallisseen markettiin ja hankkia palju. Lapsuuden kesien hauskin juttu oli maata paljusa pihalla. Sitä olis voinu tehdä vaikka kuin kauan, mut varmaan se piti lopettaa aina sillon ku isi tai äiti kyllästy vahtimaan. Saman jutun oon huamannu itekki. Tarpeeks kauan ku könötät siinä paljun viäresä ruiskittavana ja paarmojen syätävänä, ni sitä alkaa ihan ittestään purkautua suusta sellasia lauseita ku "Voi, teillä on varmaan jo vilu. Mennääs jo sisälle.".  Tarpeeks monta kertaa ku siihen vastataan topakka "EI!", ni vedetään hihasta viimenen valttikortti. "Kukas ottais jätskin?"  Toistaseks jäätelön voima on viälä ollu suurempi ku paljun. Heh.

Riamua!
Suasittelen muuten opettelemaan kompuran käyttöö, jos sellanen sattuu huushollista löytymään. Yritin raukka puhaltaa (!!) paljua täyteen, mut jokainen voi arvata ettei siittä si mittään tullu. Ja pumppua en tiätenkä ostanu, ku ihan turhia kapineita sellaset. Juu'u... Ku Miäs unohti täyttää paljun ennen tyäpäivää, ni ittehän se oli toimeen tartuttava. Ja hyvä tuli. (Okei, okei.. ei se ny niin vaikeeta ollu, mut kuitenki. Iso huriseva kone ja liikkuvia osia. Riittävän haastavaa ainaki teoriasa.)

"Äiti, minä en enää asu teidän kanssa. Minä aion muuttaa veteen. Plutikoiminen oli niin hauskaa!", tiivisti Ellastinen paljun hianouden.

4 kommenttia:

  1. Haha, ihana hyväntuulen postaus, kiitos tästä! :)

    ps. Et oikeesti yrittänyt puhaltaa uima-allasta... Olisit sä aika kone ollut jos olisit onnistunut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itelles ku viittit lukkee ja kommentoida! :)

      Ja joo, yritin mää. Sain mää ekasta kerroksesta ehkä pualet. :D Pakkohan se oli jottain yrittää ku palju lojjuu tyhjänä lattialla ja mukulat tahtoo uimaan. Mitäpä ei äiti yrittäs. :D

      Poista
  2. Paas ny taas kirjottain. Tuli jo ikävä. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oon lomaillu ja rokannu nettikatveesa. Oottakaas lauantaihin. :)

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!