tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tukka hyvin, kaikki hyvin!

 Nonni, parempi myähään ku ei millonka. Eilen ku tuli sählättyä sen parturihomman kans, ni tännään sentäs olin ihan oikeeseen aikaan siälä misä pitiki. Mittään kummosempaa ei tukalle tehty, pysy siis pitkänä reuhkana edelleen, mut uus väri sentäs. Ai että mää tykkään. Ennen oli ruma juurikasvu, sit vähä kulahtaneempaa punasta siskon ensiapuvärjäilyistä ja viimiseks jottain vanhaa ruskeeta. Melko miälenkiintonen oli siis lähtökohdiltaan, mut kiva tuli lopputuloksesta. Punasta siis haettiin ja sellasta mää sainki. Ja taas sain kuulla saman virren kampaajaltaki: "Ei tällästä määrää tukkaa voi olla yhdellä ihmisellä, tätä on ihan järkyttävästi!". Mää ja mun kolmen ihmisen tukka. Aikaa (ja sitä rahhaa) siis kulu, mut jos ny kaks kertaa vuadesa käy, ni ei kai se niin paha oo. :) Täsä viä maailman hianoimmat kuvat selvennykseks. (Paintilla on si hauska leikkiä, hihi!)



Muutenki on ollu kyl kiva päivä. Aamusta mentiin mukuloitten Pappalasa käymään. Oliki kannatava reisu. Saatiin hyvvää makaroonilaatikkoo lounaaks, Ellastinen ja Pikku-H sai riahua kaiken tarmons enomiästen kans ja mää sain haettua vähä vaatetäydennystä ittelleni ja Pikku-H:lle. On erikätevää ku on tuttavapiirisä yks vaatteitten jälleenmyyjä... Krhm. "E: Äiti, minä kyllä tarvisin tuollaisen sienimekon. Ä: Ei äiti nyt kyl osta, ei äitillä oo ylimäärästä rahhaa. E: Kyllä minä äiti sen tiedän, mutta onneksi isillä on. Täytyy tulla isin kanssa pappalaan, niin isi kyllä ostaa. Kun minä olen isin kulta." Mistä liä tollasenki keksiny. Välillä sitä tiätty vois miättiä haluaaks et mukuloistaki tullee yhtä tavaran perrään ku äitins.

Kotio ku päästiin alko Ellastinen kauheen huutoparkumisen, ku oli ihan väsy. Yritin siinä si vedota päiväunien järkevyyteen, mutta ei kuulemma väsytä. On meinaan tosi uskottavaa ku mukula haukottelee leukaperiäns irti, ja yrittää samalla niiskuttaa et ei väsytä. Annoin sit periks ja se kannattiki. Siihen se Toy Storyn ääreen uuvahti ja nukkuki sohvalla pari tuntia. Pikku-H koisi kans usseemman tunnin, eli mää sain juada kahvit ihan rauhasa. Jottain järkevääki tiätty olis voinu tehdä, mut nääh. Ei sitä aina tartte. Et sellasta meillä tännään.
"Äiti, tänään on ollut niin kiva päivä että täytyy mennä kiltisti myös nukkumaan. Eikö niin?"  Yhdyn tähän täysin. :)


Ps. Täsä ku näitä mun kuvankäsittelyllisiä taidonnäytteitä kattelee, ni voi olla paikallans mainita et toi yläbannerin kuva ei oo ommaa käsiallaa. Sen on taitava kaveri tehny, ja löytyy alunperin täältä http://beforeyousay.blogspot.fi/2013/05/paiva-kuvina.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa rohkeesti!