sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Nymmää sen teen!

Nonni, härkää sarvista sivvaan! Eli pidemmän aikaa on miäleen pulpahdellu ajatus omasta blogista. Aiemman inspiraation kourasa jo yritin blogia alottaa, mut bloggeri sohlas ja siittä si mittään tullu. Annoin asian hautua hetken ja ny onnnistu. Mukulat meni kiltisti nukkumaan, ja mää sain keskittyä kikkailemmaan rauhassa.

Mikä tää mun blogi si on? Se on vuadatusta, (mukamas) hauskoja päivän sattumuksia, tarinoita ja turinoita vähä kaikesta. Ison osan ottaa varmaan Ellastisen (vanhempi muksu) letkautukset, ku se on kova likka pölpöttään. Sen sanailuista sais vaikka kokonaisen romaanin, ja ainaki sukulaiset ja kaverit väittää et ne jutut on niittenki miälestä hauskoja. Lisäks haihattelen päivittäin erinäisistä asioista mitkä olis niiin kivoja, mut todellisuus tullee vastaan. Mut hei, ainahan voi haaveilla.
Juttuihin eksyy varmasti Ellastisen lisäks mukkaan kans Pikku-H (nuarempi muksu) ja Miäs. Vähä kaikenlaista voi varmaan odottaa, mitä ny päiviin sisältyyki. Eipähän tartte ainaka töistä tulevaa Miästä kiusata päivän "mahtavilla" sattumuksilla, ku saa tänne tarinoida. Yleensä kirjotusta (yrittää ainaki) sävyttää jonkunnäkönen sarkasmi ja huumoriki, eli kaikkee ei kannata ihan tosisans ottaa.

Se, mitä sää täältä blogista et löydä, on ainaki uusimmat ja kuumimmat DIY-ideat, valokuvaustaiteen helmiä, mahtavia sisustusideoita ja päivän asuja. Paitsi tiätty jos joku haluaa nähdä tuhat ja yks raitapaita ja farkku- yhdistelmää, ni sitte. Ja jos jottain miälenkiintosta tullee vastaan, ni sitte kuvataan.


Tervetuloa vaan kaikille, jos eksytte lukemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa rohkeesti!