torstai 20. kesäkuuta 2013

Hauskaa jussia, muistakaa nu... kkua!

Höhö, tän maailman hauskimman paskimman juhannusvitsin myätä siis toivottelen kaikille tahoille oikeen hauskaa juhannusta. Täälä meinataan olla lähinnä vaan kotinurkisa, mökillä käydään jos jaksetaan. Ellastisen kummit, mun kaksossiko ja sen miäs siis, tullee meille rauhallista maalaisjuhannusta viättään. Kuin kiva! Huamena on kokko tosa lähirannasa, niinku jo usseempana vuatena. Järjettömästi ruakaa, pihasauna, kohtuullisesti juamaa. Siittä se on kiva juhannus tehty.

Tän vuaden juhannukseen lisämausteen tua "Mikko-pojan", kuten Ellastinen kummisettääns kutsuu, synttärit. Ellastinen halus tehdä sille kakun, ni pitihän sitä tiätty yrittää kunnon miähekästä traktorikakkua. Oon jo varautunu hankkimalla jontikan väreihin tarvittavvaa karkkiväriä, ite kuarrutusoperaatio on huamena. Pohja jämähti tiätenki vuakaan kiinni ja meni ihan palasiks. Sitä siinä si pärrätesäni Ellastinen tuli ja lohdutti: "Ei se mitään äiti. Minä luotan sinuun. Sinä olet erinomainen kakun korjausnainen.". Toivottavasti pystyn lunastaan tän luaton. Paljo kuarrutusta sivvaan. Täsä muutama kuva kakkuprojektin etenemisestä.

Tästä se lähtee...
Viälä näyttää ihan hyvältä...
Perhana! Ei näytä ennää.

Ja si muuta ku kakkuasiaa. Pikku-H on viime aikoina väläytelly uusia taitojans. Se on kauhee kiipeilemmään, millon se on tiskipöydällä, millon taas sohvan käsinojalla. Jottain puhheentynkääki se yrittää, piäniä sanoja yrittää toistaa peräsä. Kuvakirja on kovasa käytösä ja siinä kohtaa ku päästään ankkaan, alkaa senpäivänen vaakvaakin kiljuminen. Ja sit viimisenä muttei ollenka vähäsimpänä. Se otti tosa yks päivä jo kaks tuetonta askelta. Perhana, kyl se kohta kävelee. Hurraa mun vauvani!


Ps. Klikkailin yhdestä nettikaupasta mun hääpäivälahjaniki. Oon pikkusen innoisani ja teen hehkutuspostauksen heti ku kotiutuvat.

6 kommenttia:

  1. Apua miten hieno kakkumuotti! Meillekin tarvitaan! Onks lopputuloksen John Deerestä kuvia? :)

    Jaaha, hehkutuspostausta odotellessa :) Tässä tuli samaan syssyyn naureskeltua edellisen postauksen kauppaepisodikin. Kyl on virka-intoinen kassaneiti, sietäisi saada hyvät provikat tunnollisuudesta! (Ja siis mäkin kannatan tätä sääntöä. Ja melkein pussaan joka ikistä kassavirkailijaa kun ne niitä papereita joskus ja jouluna kysyy.)

    VastaaPoista
  2. Ny on valmiski kakku päässy eetteriin. Lopputuloksesta voiki sit olla montaa miältä. :D Ja siis muatti on tiätysti valtrakaupasta, mistäs muualta.

    Ja todellaki! Kivahan se on et alle kolmekymppiseltä viälä näyttää. Mut kyl sitä sit muutamasti juhannuksen aikana naurettiinki. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä, että tuollasia muotteja on olemassa! Perheen ukoilla on syksymmällä synttärit ja tuollasen kyllä tilaan! T: kahen pienen konemiehen äiti ja yhen isomman konemiehen eukko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä vaan. Tää on tosiaan Loimaan Valtran kautta meille päätyny, mut eiköhän noita netistäki löydy. :)
      Ja siis hurraa! Täälä on todistettavasti käyny joku muuki ku sukulaiset tai pakotetut kaverit. :D Kiitos siis siittä.

      Poista
    2. Jep, nettikaupasta löyty ja heti eilen tilasin! Piparimuotin kans ja kummipojalle 80 senttisen "työhaalarin" :D Sit oli pakko olla enää selaamatta tuotteita, ettei koko tili mee.
      Jep jep, ihan pakottamatta löysin ihan vahingossa tänne :D enkä oo sukuakaan :D kai... suomi on pieni ja sisäsiittoinen maa...

      Poista
    3. Kiva et löyty, siälä on kyl yllättävän paljo kaikkee kivvaa. Siis sellasta mitä ei ensimmäitteeks tulis miäleen Valtran nettikaupasta ettiä. :)
      Ja mukavaa et joku on jottain hyätyäki saanu tästä blogista. Toivottavasti piipahdat jatkosaki. :)

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!