keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kyl maalla on mukavaa!

Täsä on tullu viime aikoina miätittyä Miähen kans kuin mukavaa on asua maalla. Yks ilta saunanterassilla katteltiin maisemia ja todettiin et vaikka sitä välillä haikaileeki kaupunkielämää 8-16- eläminens (Miähelle lähinnä, ite ku täällä kotona pyärin tällä haavaa...), ni kyl sitä täälä kuitenki viihtyy. Oma piha, oma rauha. Ja mää säikkynä oon sitä miältä et satunnaisia kylähulluja lukkuunottamatta, ni onhan tää paljo turvallisempi ympäristö noille mukuloillekki. Siinä ku ne pihalla ravvaa, ni onhan se ny ihan ommaa luakkaans. On tillaa temmeltää.

Ja vaikka meki asutaan tosi maalla, ni eihän täältä ny hurauta ku kymmenen minuuttia lähimpään pikkukaupunkiin ja isompiinki tunnisa, parisa. Melkein kaikkee mitä tarttee saa lähikaupungista, mikä soppii kahden piänen mukulan kans ravvaavalle ja mukavuudenhaluselle ihmiselle paremmin ku hyvin. Ja mitä ei lähikaupungista saa, ni ainahan on maalaisjuntin pelastus. Nettikaupat meinaan. :D

Tähän välliin viime päivien hauskuutus ja mun miälestä hyvä mainos suamalaisen ruoan tuattajille; Böndeboogie, olkaa niin hyvät. http://www.youtube.com/watch?v=Jy27WEjdJTw Kyl on naurattanu, Miästä varsinki.

Tästä saanki sit tosi näppärän aasinsillan toiseen maalaisuuteen liittyvään juttuun, mitä oon miättiny. Kattelin jollain keskustelupalstalla (mun suurta hupia, Vauvan palsta on ihan ykkönen, heh.) keskustelua siittä kuin toi video on kuulemma epäaito, ku ne ihmiset on niin hyvännäkösiä siinä. Että miksei siinä oo oikeita rumia maalaisia. Siinä kohdasa kyl pääsi piäni nauru. Maallahan assuu vaan rumia, juappoja ja juntteja. Mitäs siihen lissäämään. Kohennanki tästä epätrendikkäitä legginsejäni, sujautan feikkicrocsit jalkaan ja lampsin pihasaunaan. Ehkä otan yhden kaljanki. Juntti ja ylpee siittä. :D


Ps. Yks näkökulma junttiuteen tuli telkkaristaki eilen, ku sattumalta katoin Ylen Hullun jutun uusinnan. Kohdasta 17.00 alkaa junttireportaasi, misä piipahdettaan mun rakkaalla kotiseudullani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa rohkeesti!