perjantai 28. kesäkuuta 2013

Siis kauhee tommonen!

"Okei, sinä olet sitten ehkä se huomionhakuinen poikkeus, joka vain haluaa näyttää "räväkkää vaihtoehtoelämää" elävältä rankan elämänkoulun kasvatilta, olematta kuitenkaan sellainen." 

Tällasen kommentin sain taannoin, ku oli pakko taas käydä kuluttamasa aikaa aina niin hauskalla vauva-palstalla. Löyty yks keskustelu lempiaiheistani, eli tatuoinneista. Niisä liikkuu aina niin koomisen mustavalkosta sakkia, et sinne on tiätty ihan pakko mennä mukkaan. Ite (ylläri) sillä positiivisesti suhtautuvalla pualella, ku muutama kuva on itelläki. Ja ton kommentin sain, ku rupes niin ärsyttään ne "Kaikki tatuoidut on sosiaalitapauksia, pikkurikollisia, muuten vaan "white trashia."- jaaritukset. Oli sit pakko mennä kertoon sellanenki uutinen et ei kaikki kuitenka. Niinku nyt mää esimerkiks. Piäni nauru kyl pääsi, kyl ihmiset ossaa olla hölmöjä.

Eniten noisa aina ihmettelee sitä, et miten joku viittii vaivata päätäns toisten ulkonäkköön liittyvillä asioilla, tai viälä enemmän, viittii tehdä suaria päätelmiä ja yleistyksiä pelkästään ulkonäön perusteella. Mitä sitte vaikka ihminen näyttäiski kävelevältä värityskirjalta, olis ylipainonen tai vaikka vihreetukkanen. Vaikka sit niin kauheesti idyllistä kaupunkikävelyä häirittiski nää epäilyttävän näköset hiipparit, ni semmosta se vaan on. Ihmiset on erilaisia. Mikä oivallus!

Tää aihe ny on erityisesti senki takia pinnalla, ku sain ekan paheksumiskommentin livenäki edellispäivänä. Joku mamma katto asiaksens ilmottaa mulle et "Kauheen näköstä tommonen". Oletan et se mun kinttukuviani paheksu ku suaraan jalkoja osotteli... (Sheivaamattaka ku ei ollu, heh.) Jäi vähä pöhkö olo, enkä siihen si osannu mittään oikein vastatakka. Olis varmaan pitäny, mut hämäännyin perhana. Tommosille tarttis suasitella  Naisen iholla- kirjaa. Siinä vasta avartava ja hyvä lukupaketti. Ja hianoja kuvia. Lukekaa hei! (Tutustua tähän mahtavaan kirjaan voipi täälä.)

Tuhru kuva, mut se on mun eka tatuointi. Tunnistatteks peuran?

12 kommenttia:

  1. Jos sää laitat tuohon sivulle sellaisen lukijapalkin niin tänne pääsee kirjautumaan ja muistaa tulla uudelleen lukemaan. Oli kyllä niin mahtavia postauksia, että eiköhän tänne muista tulla :) Jos sää haluat sellaisen lukijat-palkin laittaa niin se löytyy sieltä asetuksista kohdasta Ulkoasu ja sieltä lisää Gadget :)

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos vinkistä. Ja kehuista. :)
    Oon aika käsi tän bloggerin kans (niinku ny noi linkit tänäpä, pöh), mut nyt tua ainaki joku tollanen seuraajajuttu on, followers vaimikäsenyoli... Josko se olis se, mitä meinasit.
    Ja tervetuloo uudestaanki lukemaan. :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Nyt söhlään oikein kunnolla.. Poistin vahingossa kommenttiniki. :D Mut siis se eka minkä laitoin oliki joku google+- juttu, misä tipahdin ihan täysin. Nyt tosa on toi joku perusseuraajalista. Olisko siittä apua? Terv. Pönttö :D

    VastaaPoista
  5. Kappas, Kiki se kerkee joka paikkaan! :-D
    Määki voin suasitella alottelevalle bloggaajalle Pink Bubble -blogia, siältä saa kauheesti neuvoja ja ideoita blogin pitämisseen. Niin ja toi robottikommenttien varmistelu kannattaa laittaa pois päältä, ihmiset kommentoi usseemmin ko se on vaivattomampaa.

    Mukavaa juttua sulla, luin kaikki läpi. Ja toi sun tatskashan on nätti ja persoonallinen, ei varmaan tuu samanlaista vastaan. Mulle on kans naapuri kerran sanonu, että kuin mää viittin tommosia kauheita kuvia nahkaani pistää. Mää vaan hymyilin ja sanoin että haluan lissääki ko tykkään niistä, vaikka kyl ärsytti.

    VastaaPoista
  6. Ai siälä on joku semmonenki, kappas.. Oiskohan ny pois. Ei näistä ota piruka selvää. Kiitos tosta vinkistä, tartteeki käydä vilkasemasa. Ja kehasusta kans. :)
    Tunnistiks Maija (entisenä) umpimaalaisena mikä se peura on? Se on siis eka, minkä otin nelisen vuatta aikaa. Miäs (suuri tatuointivastustaja) sano et jos sen otat, ni senkus meet. Ei raukka luullu et oikeesti menisin. :D Sen jälkeen se on saanukki neljästi lissää pettyä. :)

    VastaaPoista
  7. Jos muuten haluat lukkee toisenki serkun juttuja, ni Vinha perä on Helenan tytön blogi (kiarosti en sano nimmee, ko se haluaa pysytellä tuntemattomana...). Tosin se ei oo siihen ennää ehtiny kirjottaa.

    VastaaPoista
  8. Hehe, piste sinne. :D
    Ja hei kiitos vinkistä. Näitä sukulaisten ylläpitämiä blogeja on varmaan enempiki, sen verran tota kööriä on. Yks on mein Suvin, Lilystä löytyy http://www.lily.fi/blogit/uusi-talo. Kertoilee siinä niitten taloprojektista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja näillä linkeillä ny tuntuu olevan jottain meikäläistä vastaan...

      Poista
    2. Meijän annillaki on blogi, mut se on lähinnä isovanhemmille että pysyvät perillä sen mukulan kehityksesä. Pittää sen salasena. Tartteepa seurata tota Suvin juttuaki. :-)

      Siältä Pink Bublesta selviää sekin miten linkin saa toimimaan kommenteissa. ;-)

      Poista
    3. Täytyy tohon Pink Bubbleen kyl tutustua joskus ajan kans. Mitä äkkiä vilkasin, ni oli kovinki hyädyllisen olonen. Eiku opiskelemaan. :)

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!