sunnuntai 9. helmikuuta 2014

No tippuks varpaat?

Pähkäilin taannoin et mistäköhän löytäsin lämpöset ja nätit talvikengät. No mää näppärästi jahkasin kenkädilemmaani niin kauan et kelitki ehti muuttua. Nyt tarttis ehkä ennemmin kumisaappaita ku superlämpimiä talvikenkiä, mut esitellään nyt se hankinta kerran ku aiheesta alotin.

Pohdin sillon viimeks erilaisia merkkejä, mut en sit lopulta päätynykkä mihinkä niistä. Nettikauppoja selatesani ostoskoppaan pääty yllätysmerkki, Aldo nimeltäns. Kovasti googlettelin keskustelupalsta- kokemuksia, mut ku ei mittään kauheita haukkuja tullu vastaan, uskaltauduin ostaan. Eikä tiätysti se 70% ale ja kympin lahjakorttika päätöstä ainaka hankaloittanu. Lampaanvillapohjallinen, lampaankarva varpaisa, nahka, vedenkestävyys, ulkonäkö ja se hinta = lopeta jo se pähkäily!

Kengät tuli kolmesa päiväsä, mainoksen uhri ni käytin Zalandoo. Mut niinko sanoin, kovat pakkaset ehti jo mennäkki. Pääsin siis lämpimyyden sijaan testaamaan sitä vedenpitävyyttä. Ja sitä piisaa. Ei oo paljoo ulkona vallinnu säätila haitannu, sukat on pysyny kuivana. Ja jottain ehkä kertoo siittä lämpimyydestä et mittari näytti -3 astetta ja mun varpaat hikoili. Ilman villasukkaa! Kyl nää popot on voittanu jo nyt mut pualellens.

Tämmöset. Tykkään!

Ja siis hyätyhän mukulatki tästä mun hankinnasta. Ne sai meinaan samalla maailman parhaan lelun, pahvilaatikon. Voi sitä riamua, niin kauan leikittiin et koko laatikko hajos. Piänet on ilot piänillä. Ja kissaki tykkäs. :D

"Me ollaan auton kyydisä!"

4 kommenttia:

  1. No kyl näyttääki lämpimiltä. Mut oho, uskalsiks sää tilata kenkät? Mun tarttee aina sovittaa varmaan kolmee eri kokkoo, eikä siltikä oo hyvät jalkaan. (mikä muuten on Zalando? Voisin kai googlettaakin, mut en jaksa) :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskalsin. Mittataulukon mukkaan menin, aika hvin kutins piti. Juur sopivasti ilmatillaa. :)
      Ja Zalando on verkkokauppa millä on ehkä maailman ärsyttävimmät telkkarimainokset. Niissä ruvetaan yleensä kirkumaan. Mut pari kertaa oon siältä tilannu ja aina on sujuvasti toiminu.

      Poista
  2. Mun yleissivistys on taas telkkarinpuutteessa surkastunu. Loimaalla kattoin pari mainosta, mut ei semmonen sattunu silmään. Ehkä vaan hyväkin, jos ne kerran on ärsyttäviä. :-)

    VastaaPoista

Kommentoikaa rohkeesti!