perjantai 14. helmikuuta 2014

Kassialma.

Lande Livingin  Minni haasto mut paljastammaan kaikkein pyhimpäni. Meinaan käsiveskani sisällön. Koska edelleenki tykkään näistä höpönpöpö- haasteista ja ittestäni puhumisesta, ni mikä etten paljastelis. :) Ihan siis supermiälenkiintonen postaus tulosa, kaikkiahan tää kiinnostaa. Eikös?


Mun veskani ei oikeestaan oo mikkään pikkunen käsilaukku, vaan enemmänki iso olkalaukku. Semmonen mikä syä pirusti tavaraa sissääns eikä siältä löydä ikinä mittään. Kassi on merkiltäns DKNY, mun joululahja mulle. Päätin satsata kerranki oikeen kunnon nahkaveskaan sen sijaan et ostasin kymmenen korvikekräpsää. Ja oon kyl ollu tyytyväinen. Aikani tarjouksia nuuskittuani löysinki ihan kohtuuhintasen. Hakukriteereinä oli nahka, ruskee, suht simppeli ja riittävän iso. Haluaisin uskoo et tää olis nyt se mammakassi klassinen ja aikuinen perusveska, millä vois pärjätä pitkään.

Roinaa on.
Ku aloin veskaani penkoo, ni totesinpa et turhaa roinaa siälä on vaikka muille jakkaa. Vanhentunu kalenteri, erilaisia lippuja ja lappuja, jääskraba, kenkälusikka ja paljo kaikkee muuta olennaista. Hyvä et on iso laukku, mahtuu kaikki tärkee. Heh.

Loimaan seurakunta, Onnela Design ja Kampaamo Perhonen.
Kaikkee täältä kotiseudulta löytyy. 

Nalle Puh ja "Vitun talvi". Jälkimmäinen joululahja kaverilta. :)
Kuvasa mm. jääskraba, käsirasva, aurinkolasit,
tyäpuhelimen pussukka, tyäkalenteri, -avaimet ja -mappi, kukkaro....
Semmosia. Emmää tiädä kertooks mun kassi musta loppujen lopuks mittään ihmeellistä. Muuta ku et kassi on sotkunen ku mikä. :D Seuraavaks haasteen uhriks vois joutua vaikka SUN- na Stiinan ja Hilman kodista. Ota tai jätä. 


Ps. Juur ku olin saanu ekat kaks riviä kirjotettua alko ylhäältä kuulua Pikku-H:n itkua. Se oli oksentanu sänkyns täyteen, "Okke, tulii.". Oh joy. Onneks pyykinpesu tuntuu olevan rutiinia, nyt on kaks lakana- ja pyjamakertaa jo ryänätty. Nyt nukkuu, resuli. Miäs on osuvasti lätkäillasa kaverilla, mulla on onneks suklaata (Ystävä pisti postipaketin <3 ). Ystävänpäivää siis kaikille!
3 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, osallistun:) vartoos vaan...

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä tosi naseva jääskraappa, siinä se on kaikki hyvin tiivistettynä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenommaan. :) Kaveri varmaan muisti yhteiseltä tyätaipaleelta kaikki lukemattomat sadattelut ku yritin jollain kämäsellä parkkikiakon puolikkaalla tai levynkannella rapsulla edes piäniä kurkistusaukkoja. :D

   Poista

Kommentoikaa rohkeesti!