keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

10000!

Hei komiaa, mun aivopiaruja on käyty kurkkimasa jo 10000 kertaa. Ja on niistä osa ihan oikeitaki kattomisia, mää ku oon laittanu asetukset sillai ettei mun omat kattomiset näy ja analytics kertoo loput. Kivvaa, kiitos kaikille! :)

Mut koska mun tyhmä kone ei viäläkä toimi, ni kerrataan taas tylsästi ja kuvattomasti kuulumiset. Kevätvalo on tehny tehtäväns, miäli on parempi vaikkei mua reippaaks voi viäläkä kutsua. Tää viikko on myäs tosi kiva. Ystäviä riittää yhdelle viikolle enemmän ku puoleen vuateen yhteensä. :D Eilen yks, perjantaina toinen ja lauantaina viälä enemmän. Jee!

Pikku-H on oppinu sanomaan "Äiti oikeesti-ii", jotenki sitä ei voi vaan ottaa kauheen vakavasti ku toinen on kädet puuskasa ja mukavakuuttavasti vaatii kamalasti jottain. Liikkis. <3 Ellastinen touhuu, pulputtaa ja on oma reipas ittens. Ja haluaa leikkiä hoitotätiä ja lapsia. Se on sen noin sadaskolmaskymmenesseittemäs haaveammatti nykyään.

Mulle ittelleni ei kuulu sen kummempaa ku viime viikollaka. Tyänäkymät ei oo kauheen positiiviset, mut kai sitä aina jottain löytyy. Ainaki haluan luattaa siihen. No mut jos aina hauskaa Vauva-palstaa on uskominen ni ainaki täytän tyättömän kotiäidin ulkoset piirteet hyvinki. On tatskat ja kaikki. :D Ja jossei tää pahemman sortin kuume mee ohi, ni kohta viälä lissääki. (Terveiset vaan Miähelle, puspus. Ruppee vaan valmistautuun henkisesti.) Autokuumekki on kamala, eikä koeajot ainaka auta siihen. On tää vaikeeta. Persaukinen ja ostovimmanen ei oo kauheen hyvä yhdistelmä. Onneks haaveilu on aina ilmasta.


2 kommenttia:

Kommentoikaa rohkeesti!