maanantai 7. lokakuuta 2013

Pukuleikkejä.

Meillä vaihdetaan vaatteita, meinaan monta kertaa päiväsä. Ellastinen on tulosa parhaimpaan pahimpaan turhamaisuusikkään. Pitäs olla koruja, juhlakenkää ja -mekkoo koko ajan pukemasa ja äitin meikkipussi on vaarasa. Toppahaalaria on kans kiva pukkee sandaalien kans tai sit voi tunkee mun käsilaukun täyteen tavaraa, heiluttaa sitä ja olla Täti Moonika. Ja Pikku-H tekkee tiätysti kaiken peräsä. "Lapaa, pipoo, tenkää!"  Parasta mukuloitten miälestä on tiätysti tyhjentää kenkähyllyt ja kopistella mun kengisä. Mitäs sen niin väliä, vaikkei pystysä pysysiskä. 

Oon koittanu Ellastiselle ehdottaa, jos vaihdettas päiväsä vaatteet vaan kolme kertaa. Muuten se kantaa koko vaatekaappins sisällön alakertaan, yks vaatekerta pyssyy päällä ehkä pual tuntia. Ku eka tarttee olla "prinsessa, sitten kesälyyli ja sen jälkeen onkin lumimyrsky- juhlat", onhan se ny ihan selvää ettei sillon yhdellä vaatekerralla pärjää. :D Ellastinen tykkää stailata myäs Pikku-H:n ommiin vaatteisiins sopivaks, jos isosiskolla on raitapaita ni täytyyhän sitä piänemmälläki sit. Aika liikutavvaa oikeestaan. Ja on tosta vaateinnostuksesta hyätyäki. Yleensä Ellastinen on jo pukenu ittens omasa huaneesa valmiiks, ennen ku huutelee isiä tai äitiä porttia avvaamaan. Ennen pukeminen oli yks isoimpia kiukun aiheita, mut ennää siittä ei onneks tartte vääntää. Nyt väännetään sit siittä et tartteeks taas vaihtaa vaatteet.

Kai maar noi pukuleikit on aina mukuloita kiahtonu, eräitä kertoja on tainnu itekki tultua vanhempia "viihdytettyä" muatinäytöksillä. Eikä ihan yhtä tai kahta kertaa... Ja hei, jatkuuhan ne pukuleikit joillain viälä isompanaki. Nimimerkillä "Voi ei mitkä tennarit/korkkarit/takki/mekko/farkut, kyl mää tommoset tarttisin ihan välttämättä."  Ja eräänlaista pukuleikkiä varmaan seki et tykkään kyl pukkee mukulat nätisti. Mistä liä siis tytöt moista oppinu? Peiliinkattomisen paikka, taas kerran.

"Me mennään nyt kaupunkiin."

"Minä olen Bella Ballerina!"

Melkein sopiva kenkä. Muuna asuna täys nakkeus. 


2 kommenttia:

  1. Tänne pitäs ny ehdottomasti saada se kuva, ku itte oot korkkareisa ja nakkena. Eikä jääny kyllä vaan siihen kertan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kannan kahvipannua. :D Se kummitteli miälesä ku tätä kirjotin. :) Ja juu, ei tainnu olla yks eikä kaks kertaa...

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!