maanantai 16. kesäkuuta 2014

Taaperoikänen jo!

Hei tajusin juur semmosen jutun et mun pikkupikku aivopiaruni täyttää tännään vuaden. Selailin juttujani taaksepäin ja tämmösen löysin. Päivätty 16.6.2013, hirveen itsekritiikin ja empimisen jälkeen. Yhtä höpöhöpö oli eka kirjotus ku kaikki sen jälkeenki, mut joku näitä kai joskus lukkeeki. Kiitos siis siittä. :)

Mitä täsä vuadesa sit on tapahtunu? Kauheen paljo kaikkee ja silti ku nykytilannetta miättii, ni ei oikeestaan juur mittään. Sillon ku kirjottamisen alotin olin kotiäiti, mikä vasta kaukasesti miätti tyäjuttuja. Pikku-H oli aika vauva viälä, Ellastinen samanlainen höpötintti ku nytteki. Miäs porhalsi pellolla ja millon misäki jutuisans. Kesälomalle lähdettiin Pärnuun, elämä oli aika leppeetä ja innostus kirjottamisseen kova. Sit tännään taas. Ellastinen on höpötintti, Miäs pellolla par'aikaa, Pärnuun lähdetään ens viikolla (ah aikuismaiset rutiinit <3 ), kolmen päivän päästä oon, en kotiäiti, vaan ihan vaan rehellisesti tyätön. Mut kotolaisena yhtä kaikki. Ja innostus kirjottamisseenki on taas löytyny. Ainoo ero on se, et vauvan sijaan meillä on toinenki höpötintti.

Et semmosta, kamalasti kaikkee on ollu ja suht kiitettävästi oon niistä viittiny raportoida. Ja silti tilanne ei oo vuadesa muuttunu oikeestaan ollenka. Lähtöruudusa ollaan. Mut hei, takana täys vuasi ja aika kivaki semmonen. Virtuaalikippis sille!

4 kommenttia:

Kommentoikaa rohkeesti!